Oscarwinnaars bij ons te zien!

Op zondag 5 maart zijn de Oscars weer uitgereikt. Met een flink aantal Oscars voor films die de komende tijd bij ons te zien zijn.  

De grote winnaar bij de Oscars dit jaar is The Shape of Water. Naast beste film en beste regie won deze film ook de prijzen voor beste production design en beste originele muziek. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri viel in de prijzen met de beste vrouwelijke hoofdrol (Frances McDormand) en de beste mannelijke bijrol (Sam Rockwell). Bij de vrouwen ging die prijs naar Allison Janney die in I, Tonya de sadistische alcoholverslaafde moeder van kunstschaatser Tonya Harding speelt. Het beeldje voor beste acteur ging naar Gary Oldman voor zijn vertolking van Winston Churchill in Darkest Hour.
Coco kreeg de prijs voor beste animatiefilm. En de scriptschrijver van Call me by Your Name, James Ivory is met zijn 89 jaar de oudste Oscar-winnaar ooit.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Filmhuis Hengelo? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

 

Reserveren

Kaartjes kunt u reserveren aan de kassa van Schouwburg Hengelo, van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. 

De kassa is ook telefonisch te bereiken:

074 - 255 67 89

U kunt ook reserveren via de website: http://www.schouwburghengelo.nl/films/.

Niet afgehaalde kaarten vervallen 15 minuten voor aanvang. Op dezelfde avond is telefonisch reserveren niet mogelijk.

Over Filmhuis Hengelo

Filmhuis Hengelo vertoont iedere week recente films op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om 20.15 uur. Daarnaast zijn er incidenteel matineevoorstellingen op vrijdag (om 16.00 uur) en op zondag (om 15.00 uur).

In de schoolvakanties draaien we ook mooie familiefilms. Deze voorstellingen beginnen om 14.00 uur (tenzij anders vermeld).

De voorstellingen vinden plaats in de Asito-filmzaal van Schouwburg Hengelo.

U bent van harte welkom!

Onze locatie

Filmhuis Hengelo
Asitozaal van Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Contact met ons

Voor vragen, opmerkingen, tips en adreswijzigingen kunt u ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Kaartjes kunt u reserveren aan de kassa van Schouwburg Hengelo, van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. De kassa is ook telefonisch te bereiken:

074 - 255 67 89

Reserveren kan ook via de website van Schouwburg Hengelo.


Top of Page